— Dion Smits Content Marketing

Blog abonnement

Blog abonnement vanaf €100 per maand

Met mijn woorden bereik ik jouw doelgroep

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om online vindbaar én zichtbaar te zijn. Een effectieve manier om dit te doen is door consistent te bloggen. Met meer dan negen jaar ervaring weet ik precies hoe je een topblog schrijft.

De prijzen beginnen vanaf €100,- per maand, wat een zeer redelijk tarief is voor kwalitatief goede blogs die bovendien SEO-geoptimaliseerd zijn.

dion smits

Zo werkt een blog abonnement

Aan de hand van 3 stappen voorzie ik je bedrijf voor de lange termijn van blogs. Een combinatie van een gedegen contentstrategie en goede blogonderwerpen vormen de basis. 

— 01

Onderwerpen zoeken

Voor ik begin met bloggen doe ik keyword research. Aan de hand van het zoekgedrag van mensen in Google, bepaal ik de blogonderwerpen. Dit zorgt voor maximaal resultaat.

— 02

Content planning

Als duidelijk is hoeveel blogs je per maand wil ontvangen, begin ik met het opstellen van een contentplanning. Hierin zie je wanneer welke blogs worden gepubliceerd.

— 03

Blogs schrijven ⭐

Door blogs te schrijven over onderwerpen met betrekking tot jouw niche, help ik je aan betere online vindbaarheid, meer klantbinding en een krachtiger merk. Mijn blogs zijn uniek en creatief geschreven.

Blog abonnement

Als ondernemer weet je inmiddels dat de online zichtbaarheid van je bedrijf ontezettend belangrijk is. Vooral met het oog op de toekomst. Een duurzame manier om hoog in Google te komen – en dus online beter zichtbaar te zijn – is door het opzetten van een blog. Daarnaast is een blog een geweldige manier om je doelgroep te informeren over jouw producten of diensten. Als je niet de tijd of de skills hebt om zelf regelmatig te bloggen, kunnen mijn abonnementen uitkomst bieden. 

De mogelijkheden van een abonnement

Je hebt keuze uit verschillende pakketten, afhankelijk van hoeveel blogs je per maand wil. Ik bied creatieve en unieke blogs aan voor alle soorten bedrijven en niches en houd rekening met SEO.

 

De prijs van het abonnement begint al vanaf €100,- per maand. Je hebt met een abonnement de zekerheid dat je regelmatig nieuwe, relevante content op je website hebt staan, wat kan bijdragen aan het behouden en uitbouwen van je online posities een klantbinding.

 

De kosten van een blog abonnement

Als je interesse hebt in een blogabonnement, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik denk graag mee over hoe ik kan heplen met het behalen van jouw doelstellingen.  Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten, het verhogen van je merkbekendheid of het versterken van je online aanwezigheid: met een blogabonnement bij Dion Smits Content Marketing ben je verzekerd van kwalitatief goede content die aansluit bij je doelstellingen.

 

De verschillende blog abonnementen:

Abonnement 1 (€100 p.m.)

Een korte blog of nieuwsbericht van 500 woorden.

 

Abonnement 2 (€200 p.m.)

Twee blogs van ongeveer 600 woorden.

 

Abonnement 3 (€500 p.m.)⭐ 

Vier blogs van 1.000 woorden. (VAAKST GEKOZEN) 

 

Consistent bloggen

Consistent blogs publiceren is één van de slimste dingen die je op online marketing gebied kan doen. Je verbetert namelijk de posities in Google, je krijgt meer webverkeer, je verbetert je naamsbekendheid, je versterkt relaties met je doelgroep en je zorgt indirect voor meer sales. Uit onderzoeken blijkt dat je vanaf 100 gepubliceerde blogs ongeveer 300% meer websitebezoekers genereert. Daarnaast ontvang je 126% meer potentiele klanten dan wanneer je helemaal niet besluit te bloggen. Met andere woorden: bloggen is onmisbaar voor een gezonde website. Neem direct contact met mij op om een blog abonnement af te sluiten.

Direct een abonnement afsluiten