— Samenwerken?

Veelgestelde vragen

Belangrijk om te weten

Waarom voor mij kiezen?
Wat is mijn werkervaring?

Veelgestelde vragen

Ja. Hoe meer werk je mij biedt, hoe lager het uurloon wordt. Het minimum is 75 euro per uur.

Absoluut. Afhankelijk van jouw niche, zoek ik relevante voorbeelden van mijn werk. Zo kun je zelf inschatten of we een match zijn. Je kunt ook mijn blog bekijken.

Ja, ik heb veel ervaring met converterende emails schrijven en het opzetten van emailmarketing met Mailchimp.

Content en SEO. Mijn content is áltijd uniek, doelgroepgericht en perfect ingesteld voor Google. Mijn analytische vermogen zet ik in voor SEO.

Dat is mogelijk, mits het in de omgeving Groningen, Friesland, Drenthe is.

Juíst dan. Tekstschrijven is mijn grootste specialisme én passie. Ik zorg voor makkelijk leesbare, doelgroepgerichte en Google-vriendelijke teksten.

Nee, ik doe niets met adverteren op Google en sociale media. Mijn ‘religie’ is organische vindbaarheid (SEO). SEO werkt véél beter voor lange termijn en is uiteindelijk goedkoper.

Absuluut! Voor de helft van mijn opdrachten werk ik met projectprijzen. Lekker duidelijk. Stuur me je voorstel maar; dan maak ik een offerte. 

Tevreden klanten

5/5
Dion heeft een hele fijne manier van werken en als hij iets in zijn hoofd heeft, dan gaat hij daarvoor. Het is een harde werker met passie voor zijn werk. Zijn ervaring, kennis en karakter zullen elk bedrijf tot een succes kunnen maken, daar ben ik zeker van!
Charleen Frenaij
EDC (EasyToys & Pabo)
5/5
Al jaren maakt Dion content van hoge kwaliteit voor onze websites YesterdaysVinyl.nl, VinylGuitarPicks.com en Stellia.nl. Wij kijken uit naar een lange en prettige samenwerking met deze professionele content marketing manager!
willem schuit
Willem Schuit

Heb jij een vraag?

Vul het formulier in en krijg binnen één werkdag antwoord.

Liever bellen of WhatsAppen? Ik ben tijdens kantooruren bereikbaar op het nummer +31613126202. Geen gehoor? Binnen één werkdag bel/app ik terug.