— Dion Smits Content Marketing

SEO specialist in Groningen

Ik werk in Groningen als SEO specialist.

Met passie help ik bedrijven in Groningen met SEO

De impact van SEO op websites is groot. Zonder goede SEO-vriendelijke webteksten word je organisch niet goed gevonden. Daarnaast is linkbuilding erg belangrijk. Door middel van mijn creatieve én analytische vermogen help ik je aan meer online organisch bereik en meer omzet.

Door met mij samen te werken weet je exact waar je aan toe bent. Als freelance SEO specialist in Groningen verwacht ik deze zakelijke transparantie terug.

dion smits

Zo help ik met SEO

Aan de hand van 3 stappen help ik met SEO. Een combinatie van een gedegen contentstrategie en linkbuilding vormen de basis. Als SEO specialist in Groningen plan ik vaak een aantal fysieke sessies in om het bedrijf te leren kennen. Op die manier komt mijn werk veel beter tot uiting.

— 01

Keyword research

Na een SEO-scan van je website doe ik keyword research. Aan de hand van populaire zoektermen met betrekking tot jouw niche, bepaal ik onderwerpen om over te schrijven.

— 02

Content marketing

Unieke content is belangrijk om je doelgroep aan te spreken én om hoge posities in Google te krijgen. Als freelance SEO specialist in Groningen help ik met alle soorten webteksten.

— 03

Optimalisatie (SEO) ⭐

Met alleen goede teksten ben je er nog niet. Het is belangrijk je website in de basis te ordenen. Dit heeft met name te maken met html-structuur, pagespeed en linkbuilding.

SEO specialist in Groningen

SEO (search engine optimalization) zorgt voor hogere posities in Google zónder te adverteren. Door op je website unieke en kwalitatieve content te publiceren over je vakgebied, laat je Google zien dat je mensen écht wat te vertellen hebt. Als andere websites binnen jouw niche dan óók nog eens veelvuldig naar jouw website linken, kan je voor Google niet meer stuk. Je wordt dan beloond met hoge posities binnen hun zoekmachine. Dit resulteert in meer websitebezoekers en uiteindelijk meer sales. Als SEO specialist in Groningen help ik graag bij dat proces.

Content marketing en linkbuilding

Alles met betrekking tot SEO heeft te maken met autoriteit genereren. Autoriteit kweken bij Google doe je door kwalitatieve content te publiceren en linkjes in te kopen (linkbuilding). Dit vormt de basis van SEO werkzaamheden. Wat betreft content kun je denken aan het starten van een blog, kennisbank of nieuwspagina. Linkbuilding kan organisch, maar aangezien dat zéér veel tijd kost is het aan te raden om backlinks te kopen. Dit kan vanaf een paar honder euro per jaar.

 

Zowel content marketing als linkbuiding gaan gepaard met zoekwoordenonderzoek. Ook wel keyword research genoemd. Je gaat dan op zoek naar termen waar mensen veel op zoeken binnen jouw vakgebied. In het geval van dit artikel is dat: SEO specialist Groningen. Uit mijn onderzoekt blijkt dat zo’n 100 mensen hier per maand naar zoeken via Google. Dorodat ik daar nu een artikel over schrijf, krijg ik relevant webverkeer binnen door die pagina.

Functionele website en SEO

Naast content marketing en linkbuilding zijn er nog meer aspecten die belangrijk zijn om organisch hoog in Google te ranken. Vooral de functionaliteit van je website is van groot belang. Zo moet je website snel zijn en het liefst een gestructureerde code bevatten. Ook kunnen meta titel en omschrijvingen veel verschil maken. Met andere woorden: veel kleine aanpassingen kunnen op de lange termijn veel verschil maken.

Als SEO specialist in Groningen help ik je niet alleen simpelweg met het uitvoeren van SEO-werkzaamheden, maar ik zorg ook voor maatadvies en kennisoverdracht. Ik kom graag regelmatig op locatie om resultaten te delen en zo nodig werkzaamheden te verdelen. Op die manier raken we (bedrijf en ik) betrokken met elkaar, waardoor de kans op succes alleen maar groter wordt.

SEO specialist kosten

Als SEO specialist in Groningen vraag ik €50,- per uur. Op basis van het budget en wensen maak ik een plan op maat en stel ik de juiste prioriteiten. Het is belangrijk om vooraf de wensen goed door te spreken en tussentijds te sparren. Daarom gaat mijn voorkeur uit om samen te werken met bedrijven in Groningen en omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gerust een gesprek aan! Dan kijken we wat er mogelijk is.

Heb je een vraag of wil je direct samenwerken?