— Dion Smits Content Marketing

Zoekmachine optimalisatie expert

Zoekmachine optimalisatie expert: Dion Smits

Met passie help ik bedrijven met zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk aspect om op een organische manier online klanten aan te trekken. Zonder SEO ben je anno 2023 nergens in Google. Daarom is een goede SEO-strategie onmisbaar. Daarbij help ik graag vrijblijvend, zonder contracten, maar puur op basis van behoeften.

Inmiddels heb ik meer dan vijf jaar ervaring als content marketeer en SEO-specialist. Ik houd de laatste ontwikkelingen bij en help bedrijven van verschillende omvang en in verschillende sectoren.

dion smits

Zo help ik met zoekmachine optimalisatie

Aan de hand van een drie-stappenplan help ik jou met SEO (zoekmachine optimalisatie). Hierbij combineer ik een contentstrategie met linkbuilding en technische SEO. 

— 01

Keyword research

Na een SEO-scan van je website onderzoek ik woorden waar mensen met betrekking tot jouw niche op zoeken in Google.  Aan de hand van deze data bepaal ik onderwerpen om over te schrijven.

— 02

Content marketing

Creatieve en doelgroepgerichte content is belangrijk om klanten aan te spreken én om hoog in Google te komen. 

— 03

Optimalisatie (SEO) ⭐

Met alleen goede webcontent ben je er nog niet. De onderliggende structuur van een website en het aantal kwalitatieve backlinks is erg belangrijk. 

Zoekmachine optimalisatie expert nodig?

Wanneer je op zoek bent naar hulp met zoekmachine optimalistie (SEO) voor jouw website, ben je bij Dion Smits Content Marketing aan het juiste adres. Ik ben een ervaren SEO-specialist met jarenlange ervaring in het optimaliseren van websites voor zoekmachines, zoals Google. Hiermee help ik bedrijven beter presteren in Google. Dat resulteert in meer websitebezoekers, meer klanten en meer omzet.

 

Wat doet een seo-specialist?

Een SEO-specialist houdt zich bezig met het optimaliseren van websites voor voornamelijk Google. Dit betekent dat ze ervoor zorgen dat een website beter wordt gevonden door mensen die naar bepaalde zoekwoorden of zoektermen zoeken (keywords). Een zoekmachine optimalisatie expert kan dit doen door het aanpassen van de webcontent, het verbeteren van de onderliggende structuur van de website en het opbouwen van kwalitatief hoogwaardige links naar de website. Door deze werkzaamheden uit te voeren, kan een zoekmachine optimalisatie expert ervoor zorgen dat een website beter scoort in de zoekresultaten van Google en daardoor meer websitebezoekers aantrekt.

 

Hulp met SEO

Als je op zoek bent naar hulp met SEO voor jouw website, help ik je daar graag bij. Concreet kan ik je helpen om de zoekwoorden te bepalen waarop je wilt scoren in Google (zoekwoordenonderzoek), om de huidige websteksten aan te passen zodat deze beter aansluit bij deze zoekwoorden én om de technische structuur van de website te verbeteren. Daarnaast help ik met het opbouwen van kwalitatief hoogwaardige links naar de website (backlinks), om de autoriteit van de website te verhogen en om beter te scoren in de zoekresultaten van Google. Dit laatste wordt ook wel linkbuilding genoemd.

 

SEO werkzaamheden

Als SEO-specialist voer ik tal van werkzaamheden uit om websites te optimaliseren voor zoekmachines. Dit omvat onder andere het:

 

  • Bepalen van de juiste zoekwoorden en zoektermen voor de website (keyword research)

  • Aanpassen van de webcontent om deze beter aan te laten sluiten bij deze zoekwoorden

  • Verbeteren van de technische structuur van de website (alleen bij WordPress-websites)

  • Opbouwen van kwalitatief hoogwaardige backlinks naar de website (linkbuilding)

  • Monitoren van de prestaties van de website in de zoekresultaten van Google en het aanpassen van de SEO-strategie op basis hiervan. Ook op basis van concurrentie.

  • Adviseren over hoe je de website het best geoptimaliseerd kan worden voor mobiel

  • Waarborgen van de websitesnelheid

Ik ben gepassioneerd over SEO en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Hierdoor geef ik mijn klanten altijd up-to-date en effectieve SEO-strategieën.

 

Wat kost SEO?

Een van de meest gestelde vragen aan mij als zoekmachine optimalisatie expert is: “wat kost SEO?”. Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de omvang en complexiteit van de website en het beschikbare budget. Als SEO-specialist ben ik in staat om flexibele tarieven aan te bieden die aansluiten bij de behoeften en het budget van mijn klanten.

 

Mijn uurtarief bedraagt minimaal 50 euro op basis van lange termijnsamenwerkingen. Het is belangrijk om te weten dat goede SEO niet goedkoop is, maar dat het de investeringen waard is voor de lange termijn. Als je op zoek bent naar hulp met SEO voor je website, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen om te het kostenplaatje te bespreken.

 

SEO-specialist inhuren

Als SEO-expert ben ik gebrand om bedrijven verder te helpen met het verbeteren van hun online zichtbaarheid en het aantrekken van meer bezoekers naar hun website. Door mijn jarenlange ervaring met het optimaliseren van websites voor Google weet ik wat ik doe. Je kunt mij inhuren voor eenmalige projecten of langdurige samenwerkingen. In principe werk ik remote, maar kom ook graag op locatie voor belangrijke meetings.

 

Als je op zoek bent naar een zoekmachine optimalisate expert voor je website; aarzel dan niet om contact met mij op. Je zit niet aan contracten vast en krijgt altijd eerst een gratis intake en SEO-scan.

Heb je een vraag of wil je direct samenwerken?