— Dion Smits Content Marketing

tekstschrijver Groningen

Ik werk in Groningen als tekstschrijver en SEO-expert.

Met passie schrijf ik unieke en Google-vriendelijke teksten.

De impact van content marketing op websites is groot. Zonder goede SEO-vriendelijke webteksten word je organisch niet goed gevonden. Door middel van mijn creatieve én analytische vermogen weet ik altijd aan te sluiten op de klantbehoefte.

Door met mij samen te werken weet je exact waar je aan toe bent. Als freelance tekstschrijver in Groningen verwacht ik deze zakelijke transparantie terug.

dion smits

Zo help ik met content marketing

Aan de hand van 3 stappen help ik met content marketing. Een combinatie van unieke teksten en SEO vormen de basis. Als tekstschrijver/copywriter in Groningen plan ik vaak een aantal fysieke sessies in om meer over het bedrijf te leren. Op die manier kan ik kwalitatieve en doelgroepgerichte content schrijven.

— 01

Keyword research

Na een SEO-scan van je website doe ik keyword research. Aan de hand van populaire zoektermen met betrekking tot jouw niche, bepaal ik onderwerpen om over te schrijven.

— 02

Teksten schrijven ⭐

Unieke,content is belangrijk om je doelgroep aan te spreken én om hoge posities in Google te krijgen. Als freelance copywriter in Groningen help ik met alle soorten webteksten.

— 03

Optimalisatie (SEO)

Met alleen goede teksten ben je er nog niet. Het is belangrijk je website in de basis te ordenen. Dit heeft met name te maken met html-structuur, backlinks en pagespeed.

Freelance tekstschrijver in Groningen

Het consistent publiceren van kwalitatieve én goed vindbare content is in allerlei opzichten een verrijking van je website. Het zorgt voor meer websitebezoekers, meer sales, een betere binding met je klanten en hogere posities in zoekmachines zoals Google. Daarnaast kun je blogs delen op sociale media, waardoor je de content multimediaal inzet. Met andere woorden: content marketing heeft áltijd zin.

 

Als content markeer in Groningen help ik door op zoek te gaan naar de mooiste én nuttigste onderwerpen om over te schrijven. Een combinatie van creatieve en commerciële webteksten werken het best. Hiervoor plan ik bij voorkeur aan het begin van onze samenwerking een aantal sessies op locatie in Groningen of omgeving in. Door vragen te stellen, de sfeer te proeven en het bedrijf te leren kennen, kan ik voor de lange termijn kwalitatief betere content schrijven. Bovendien wordt het daardoor makkelijker om onderwerpen te bedenken of een contentplanning te realiseren. Vervolgens kan ik zelfstandig aan de slag.

 

Naast de werkzaamehden waarvoor je mij inhuurt – tekstschrijven en/of SEO – ben ik altijd bereid mijn kennis over te dragen. Als bedrijven de intentie hebben om uiteindelijk zelf hun content marketing te verzorgen, help ik bij het zo goed mogelijk inrichten daarvan. Wat je wensen wat betreft content marketing in Groningen ook zijn: alles is bespreekbaar. Van het alleen schrijven tot het verzorgen van de gehele SEO- en contentstrategie. Voor concrete informatie over mijn werkwijze, kun je terecht op mijn blog. Hier publiceer ik regelmatig artikelen over mijn werk als tekstschrijver in Groningen.

Heb je een vraag of wil je direct samenwerken?